(4-6 pers.)
7-8 halverede, kogte æbler
Marengs
2 æggehvider
100 g sukker
2 tsk. lakridspulver el. 4 knuste lakridsbolsjer
Læg æblerne i et smurt ildfast fad. Pisk hviderne til hårdt skum og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Pisk lakrids i og bred marengsen over æblerne. Sæt fadet i ovnen på midterrillen ved 175° og bag 15-20 min., til marengsen har fået farve. Spis æblerne lune med flødeskum eller cremesauce.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kandiserede æbler
Hjemmelavet æblemos
Appelsinstænger
Få tjek på al julemaden her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)