(1 portion)
2 æg
2 spsk. fløde
Salt og peber
1 tsk. smør
50 g røget laks
Salat
3-4 cocktailtomater
Bredbladet persille
1. Rør æg, fløde, salt og peber i en skål. Smelt smørret på en pande og hæld æggeblandingen i.
2. Rør forsigtigt i blandingen i 20 sekunder.
3. Læg den færdige æggeblanding på en tallerken og server retten med lakseskiver, salat og tomater pyntet med persille.
Lavkarbo opskrift: Ulrika Davidsson
GLÆD DIG TIL EN SLANKE-SUCCES
Hvis du skærer voldsomt ned på kulhydraterne i din kost, får du både et stabilt blodsukker og en stabil vægt, ja, du kan endda "risikere" at tabe dig.
Nordmændene kalder den slankestrategi for "Lav-karbo" (karbo = kulhydrater). Vi har adopteret ordet fra dem og serverer i de kommende uger masser af lækre lavkarbo-retter - både i bladet og på familiejournal.dk
Flere Lavkarbo-opskrifter:
Blomkåls-couscous
Entrecote
Svinegodt med smør
Find masser af slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)