And i rød karry
Ingredienser til and i rød karry
(4 pers.)
Ca. 300 g andekød fra bryst og ryg
1 courgette
1 pose (300 g) frosne edamamebønner
1 løg
3 forårsløg
2 fed hvidløg
Lidt chiliflager
2 spsk. jordnøddeolie el. olivenolie
1 bæger rød karry
1 dl fløde el. kokosmælk
Salt og peber
Frisk koriander
Tilbehør
Kogte ris
Fremgangsmåde til and i rød karry
Skær kødet i tern. Skær courgetten i samme størrelse tern. Pil og hak løg og hvidløg. Bælg edamamebønnerne. Svits courgetten i olien, kom løg, hvidløg, chiliflager og kødet ved og steg i 5 min. ved jævn varme. Kom karryen ved og lad det simre i 5 min., jævn med fløde og kom bønner ved. Smag retten til med salt og peber og pynt med koriander. Servér retten med ris til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
And stegt med spæde porrer
Ande croquetter
Sprød kålsalat med lune andelår
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)