Opskrifter

Baconkartofler med grønt og ost

Onsdag, 17. oktober 2018af Gitte Heidi Rasmussen.
Disse lækre baconkartofler er gode sammen med et stykke kød, men kan også sagtens spises alene med en skive brød og noget grønt til.

Ingredienser til baconkartofler:

(2 pers.)

2 store bagekartofler
125 g bacon i tern
1 peberfrugt
100 g spinat
1 æg
Salt og peber
75 g revet ost

Tilbehør:
Salat og evt. rugbrød

Prøv også: Gratin i miniformat med skinke og broccoli

Fremgangsmåde:

Skrub og bag kartoflerne i ovnen, til de er møre, ca. 1 time.
Steg baconternene næsten sprøde og hæld fedtet fra.
Skær peberfrugten i tern og sautér dem, til de er møre.
Kom spinaten ved og sautér, til den falder sammen.
Pisk æg, salt og peber sammen og bland med bacon, peberfrugt, spinat og revet ost.
Skær toppen af kartoflerne og udhul dem en anelse.
Fyld kartoflerne og bag dem endnu 15 min., til fyldet er stivnet.
Servér med salat og brød.

Se også: Grøntsagssuppe med kartofler, bacon og kødboller