Baconkartofler med grønt og ost
Ingredienser til baconkartofler:
(2 pers.)
2 store bagekartofler
125 g bacon i tern
1 peberfrugt
100 g spinat
1 æg
Salt og peber
75 g revet ost
Tilbehør:
Salat og evt. rugbrød
Prøv også: Gratin i miniformat med skinke og broccoli
Fremgangsmåde:
Skrub og bag kartoflerne i ovnen, til de er møre, ca. 1 time.
Steg baconternene næsten sprøde og hæld fedtet fra.
Skær peberfrugten i tern og sautér dem, til de er møre.
Kom spinaten ved og sautér, til den falder sammen.
Pisk æg, salt og peber sammen og bland med bacon, peberfrugt, spinat og revet ost.
Skær toppen af kartoflerne og udhul dem en anelse.
Fyld kartoflerne og bag dem endnu 15 min., til fyldet er stivnet.
Servér med salat og brød.