Opskrifter

Bønnesuppe med rosmarin og fetafyldte wraps

Fredag, 22. januar 2010Opdateret 10. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Her får du en fyldig suppe, der både mætter godt, og som også er frisk i sin smag. Er du ikke så meget til den krydrede chorizopølse, kan du nemt undlade denne.
20 min
4 personer
Bønnesuppe
4 stilke bladselleri
2 porrer
2 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 bdt. persille
1 spsk. olie
1 dåse hvide bønner
1 l bouillon
1 dl fløde
Salt og peber
4 små chorizopølser
Tortillas med feta
4 hvedetortillas
150 g smuldret feta
2-3 tomater

Fremgangsmåde

  1. Snit bladselleri og porre og hak hvidløg.
  2. Pil bladene af rosmarin og persille og hak det.
  3. Svits grøntsagerne og godt halvdelen af krydderurterne i olie.
  4. Hæld væden fra bønnerne og skyl dem.
  5. Kom grøntsagerne i en foodprocessor og purér dem sammen med bønnerne og lidt af bouillonen.
  6. Hæld puréen tilbage i gryden og bland resten af bouillonen i. Bringes i kog og piskes med fløde.
  7. Smag til med salt og peber og kom resten af krydderurterne over.
  8. Flæk pølserne og rist dem 4-5 min. på en tør pande.
  9. Varm tortillas i ovn eller på stegepande og rul dem om feta og udskårne tomater.
  10. Server suppen med chorizopølser og de varme tortillas.