Opskrifter

Bønnesuppe med rosmarin og fetafyldte wraps

Fredag, 22. januar 2010af Redaktion
Super suppe med masser af smag

(4 pers.)

4 stilke bladselleri
2 porrer
2 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 bdt. persille
1 spsk. olie
1 dåse hvide bønner
1 l bouillon
1 dl fløde
Salt og peber
4 små chorizopølser

Tilbehør
4 hvedetortillas
150 g smuldret feta
2-3 tomater


Snit bladselleri og porrer og hak hvidløgene. Pil bladene af rosmarin og persille og hak det. Svits grønsagerne og godt halvdelen af krydderurterne i olie. Hæld væden fra bønnerne og skyl dem. Kom grønsagerne i foodprocessor og purér dem sammen med bønnerne og lidt af bouillonen. Hæld puréen tilbage i gryden og bland resten af bouillonen i. Bringes i kog og piskes med fløde. Smag til med salt og peber og kom resten af krydderurterne over. Flæk pølserne og rist dem 4-5 min. på tør pande.
Varm tortillas i ovn eller på stegepande og rul dem om feta og udskårne tomater.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre supper...
Gullaschsuppe med hakket oksekød
Grøn fiskesuppe med kartofler
Spansk tomatsuppe
Rodsuppe med smørstegte svampe


Lav gode suppebrød