Tortillawraps med bønnecreme og ristet oksekød
Ingredienser til tortillawraps med bønnecreme og ristet oksekød
(3 pers.)
1 stort løg
3 spsk. olivenolie
1 dåse kidneybønner
1 tsk. stødt spidskommen
1 fed hvidløg
Salt og peber
1 lille salathoved
1-2 avocadoer
250 g cherrytomater
1 håndfuld persille
250 g oksekød i strimler
3-6 tortillawraps
Chilisauce
Alternativ til tortillawraps med bønnecreme og ristet oksekød: Chili con carne
Fremgangsmåde
Hak løget groft og steg det i 2 spsk. olie i en kasserolle, til det er brunt og helt mørt. Hæld vandet fra bønnerne og steg dem med løgene under omrøring i ca. 5 min. Tilsæt spidskommen og presset hvidløg. Blend løg og bønner til en blød creme og smag til med salt og peber.
Snit salaten, skær avocadoerne i både og halvér tomaterne. Hak persillen groft.
Steg kødet i resten af olien, til det er brunt på alle sider. Krydr med salt og peber. Varm tortillaerne op som angivet på emballagen. Smør bønnecreme på tortillaerne, kom salat, avocado, tomat og kød ovenpå og drys med persille. Servér retten med chilisauce.