Opskrifter

Cassoulet - sund pølsegryde med kikærter

Torsdag, 12. august 2010Opdateret 6. februaraf Helle Brønnum Carlsen
Inspireret af den sydfranske cassoulet er her en sund og mere klimavenlig pølsegryde. Det er mad som giver mening i hverdagen.
1 t
4 personer

(4 pers.)
5 min. + 40 min. i gryden

8 krydrede pølser
1 flaske tomat-passata (sovs)
1 dåse kogte kikærter el. brune bønner
1 spsk. brun farin
Salt og peber
1 tsk. sennep
150 g bælgede ærter (eller frosne)
Evt. lidt persille til drys

Tilbehør
Ris eller groft brød

Brun pølserne i en gryde. Kom tomatsovs, skyllede kikærter/bønner, farin, salt, peber og sennep i og læg låg på. Lad simre i ca. 30 min. Kom ærter ved og kog igennem. Drys med persille og giv flute eller ris til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opkskrifter her...
Ørred i kartoffelfad
Brændende kærlighed
Krydret grillmedister