Opskrifter
Chili con carne med tomatjuice og grønne peberfrugter
Torsdag, 9. januar 2014Opdateret 1. aprilMadopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Denne udgave af chili con carne er lavet med tomatjuice og grønne peberfrugter. Retten er helt perfekt at lune sig på, når vinteren rammer.

17 min
4 personer
Chili con carne med tomatjuice
2 løg
2 hvidløg
1 spsk. olie
500 g hakket oksekød
1 tsk. cayennepeber
½ spsk. spidskommen
1-2 habanero (chili)
2 grønne peberfrugter
4 dl tomatjuice
2 ds. kogte bønner
½ spsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
2 dl cremefraiche
Groft brød
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg og svits dem let i olien sammen med kødet.
- Tilsæt spidskommen og cayennepeber og lad det svitse med i 1 min.
- Hak chilien fint og peberfrugten groft, tilsæt dem sammen med tomatjuice og bønner og lad retten småsimre i 10 min.
- Smag retten til med salt og peber og servér den med cremefraiche og brød.

Hovedretter
Nem og hurtig chili con carne uden blegselleri

Hovedretter
Farinata med bagte tomater og peberfrugt