Citronkylling med ærtepilaf
(4 pers.)
30 min.
1 usprøjtet citron
½ l kyllingebouillon
1 spsk. hvedemel
8 kyllingeunderlår (drumsticks)
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
2 fed hvidløg, hakket
200 g basmatiris
Lidt oregano
200 g bælgede ærter
Evt. lidt rucola el.anden salat
Riv citronen fint. Pres den. Vend kyllingelårene i mel og brun dem i olie. Tilsæt løg, hvidløg og bouillon. Bring i kog, tilsæt ris og læg låg på. Kog i 20 min. Tilsæt oregano, salt, peber, ærter og pynt med lidt rucola eller anden salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med kylling...
Ovnstegt kylling med krydderurtecourgetter
Hurtig kyllingesalat
Kylling i kraftig tomatsovs