(4 pers.)
25 min.
1 pose (100 g) salatblanding
Ca. 100 g ærter fra friskbælgede ærter
30 g bønnespirer
½ agurk i tynde skiver el. både
50 g cashewnødder
Saft af ½ appelsin
250 g jordbær
4 kyllingefiletstykker el. kød fra kylling, ca. 600 g
Dressing
1 dl tahina
1 tsk. eddike
Lidt mælk
Saften a ½ citron
Lidt chilisovs
3 spsk. sesamfrø
Tilbehør
Groft brød
Steg kyllingen ca. 15 min. i ovn, hvis det er filet. Skyl salaterne og bland dem med ærter, spirer og agurk. Fordel på fad eller tallerkner. Drys med appelsinsaft, skivede jordbær og cashewnødder. Skær kyllingen i små stykker og top op. Rør dressing sammen af tahina, eddike, mælk, citron og chili og smag til med salt og peber. Hæld det over og drys med sesamfrø til sidst.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere med kylling...
Kylling med couscoussalat
Risotto med kylling og majroe
Kyllinge-spinattærte