Citronlaks med salsa
(4 pers.)
4 laksesnitsler
1 usprøjtet citron
1 tsk. salt
Salsa
1 rødløg
2 fed hvidløg
4 tomater i mellemstørrelse
1 lille bdt. hakket, bredbladet persille
1 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Tilbehør
Kartofler
Læg laksen i et ildfast fad og krydr med salt. Skær citronen i skiver og læg dem på laksen. Sæt laksen på ovnens midterrille ved 250° ca. 10 min. Salsa: Pil og hak løg og hvidløg. Skær tomaterne i små tern. Rør det sammen med persille, citronsaft og olivenolie og smag til med salt og peber. Server laksen med salsaen og friskkogte kartofler.
Madopskrift Anne Skovgaard-Petersen
Flere lækre opskrifter med fisk...
Fiskedeller fra kabyssen
Skippers sildebøffer
Fiskefrikadeller med remouladesovs