DDV-opskrift: Salat med hvide bønner og bønnecreme
85 g hvide bønner (dåse)
100 g agurk
100 g tomater
1 grøn chili (medium stærk)
1 bdt. persille
Bønnecreme
85 g hvide bønner (dåse)
30 g DDV yoghurt 7%
1 tsk. tahina (kan udelades)
15 g olie
Økologisk citronskal og -saft
Salt og peber
389 kcal/1618 kJ
- 19 g fedt (44%)
- 17 g protein (17%)
- 39 g kulhydrat (39%)
- 12 g fibre
Hak agurk, tomater og chili i små tern og bland med hakket persille og de hvide bønner. Kom bønner, yoghurt og tahina i en minihakker og kør, til det er cremet. Smag til med reven citronskal og -saft samt salt og peber. Server bønnecremen over salaten.
Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter
Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Fisk bagt i peberfrugter
Mocha
Gulerodspaté