DDV-opskrift: Vegetarbøffer
75 g tilberedt quinoa (el. bulgur)
1 æg
25 g revet ost (maks. 45+)
3 tsk. mel
50 g gulerod
50 g knoldselleri
50 g løg
1 fed hvidløg
2 tsk. herbes de provence
Salt og peber
1 tsk. olie til stegning
50 g syltede rødbeder (uden tilsat sukker)
30 g groft rugbrød
TIP
• Læs mere om quinoa på vores Mad ABC
Kom quinoa, æg, reven ost og mel i en skål og rør det sammen, så det er farsagtigt. Riv skrællet gulerod, knoldselleri, løg og hvidløg og vend det i farsen sammen med krydderier. Lad gerne farsen hvile lidt, inden den steges i store klatter i fedtstoffet på en pande. Server bøfferne med syltede rødbeder og groft rugbrød.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Prøv mere fra De Danske Vægtkonsulenter...
Peberbøf med svampesauce
Sandwich med kyllingesalat
Roastbeef med waldorfsalat