Opskrifter

Farserede peberfrugter

Torsdag, 17. juni 2010af Redaktion
Flot, farverigt og nemt med hakket skinkekød

(4 pers.)

2 røde og 2 gule peberfrugter
200 g hakket skinkekød
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. paprika
50 g bulgur el. ris
2½ dl grønsagsbouillon
½ bdt. persille, hakket

Tilbehør
Tzatziki og flute


Skær peberfrugter igennem på langs, så stilken bliver siddende, og fjern forsigtigt kernehuset. Sæt peberfrugterne i ovnen ved 200° i 8 min. Steg det hakkede skinkekød i olie i 3-4 min., til det bruner let, og vend med hakket hvidløg, spidskommen, paprika og bulgur. Kom bouillon ved og småkog under låg eller dæk med alufolie, så bulguren kan koge mør og absorbere væsken. Det tager ca. 10 min. Rør den hakkede persille i kødet sammen med salt og peber og fyld det i de halvbagte peberfrugter. Stil dem under grillen i ovnen og dryp lidt olivenolie over ved servering. Griltid er ca. 8 min. Server med tzatziki og flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Mexicansk pizza
Paella
Farserede peberfrugter med oksekød
Grillet kyllingebryst med pesto og melonsalat