Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
(4 pers.)
Det skal du bruge til fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Fars:
250 g hakket torsk el. lyssej
250 g hakket laks
1 tsk. salt
Lidt friskkværnet peber
2 æg
½ dl piskefløde
½ fintrevet løg
Smør og olie til stegning
Remoulade:
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ tsk. karry
1 spsk. hakkede kapers
2-3 cornichoner
1 gulerod
Lidt persille
Salt og peber
Prøv også: Fiskefrikadeller med remouladesovs
Sådan skal du lave fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade
Hak fiskekødet med lidt salt på en foodprocessor og rør det med resten af ingredienserne.
Form farsen til deller med en ske og steg dem i smør og olie ca. 5 min på hver side ved middelvarme.
Rør mayonnaise med cremefraiche og karry.
Hak kapers, cornichoner og gulerod fint og hak persillen lidt grovere.
Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber.
Servér med groft rugbrød og citron.