Forårsruller med kylling
Ingredienser til forårsruller med kylling:
(4 pers.)
100 g glasnudler
3 kyllingebrystfileter
1 spsk. rapsolie
1 fed hvidløg
1 frisk rød chili
500 g wokblanding fra frost
1½ spsk. fiskesauce
20 ark forårsrulledej
Smagsneutral olie til stegning
Sojasauce
Prøv også: Forårsruller med oksekød
Fremgangsmåde:
Hæld kogende vand over nudlerne, lad dem trække i 5 min. og hæld vandet fra.
Skær kødet i små tern og svits dem i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili.
Tilsæt wokblandingen og lad den svitse med i yderligere 2 min.
Vend nudlerne og fiskesaucen i og tag fyldet af varmen.
Læg 1½ dl fyld på hvert stykke dej og fold siderne ind over.
Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien.
Servér med en god grøn salat og sojasauce.