Fyldig middagssalat med omelet og skinke
(4 pers.)
Salat
2 hjertesalathoveder i strimler
12 cherrytomater i halve
½ agurk, skrællet, udkernet og skåret i halvmåner
50 g sorte (gerne kalamata) oliven
3 spsk. olivenolie
1½ spsk. hvidvinseddike
Omelet
6 æg
1 dl piskefløde
200 g ricotta
300 g skinke i tern eller strimler
2 spsk. hakket mynte
2 forårsløg, hakket
Salt og peber
Pisk æg, fløde og ricotta sammen og tilsæt skinke, mynte og løg. Kom det i en smurt, ovnfast siliconeform eller lign. og bag i ovnen i 20 min. ved 180°. Skyl grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Vend med olie, eddike, oliven, salt og peber. Skær omeletten i mindre stykker og fordel i salaten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Middagssalat med koldt kød
Fyldig middagssalat med skinke
Hurtig kalkunsaute med salat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)