Fyldt kalvekød med tranebær
(4 pers.)
(30 min.)
3 kviste basilikum
1 dl soltørrede tranebær
50 g valnødder
Salt og peber
50 g smør
4 store kalvesnitsler (som til winersnitsel)
1 spsk. olivenolie
1 dl rødvin
2 dl suppe
Tilbehør
Salat og kogte kartofler
Blend basilikum, tranebær, nødder, salt, peber og smør i en minihakker eller foodprocesser til en grov masse. Smør massen på den ene side af snitslerne, rul og luk med en tandstik. Brun i olien og tilsæt vin og suppe og lad braisere i 15 min. Tag kødet op, kog suppen ind til sovs og server med kogte kartofler og salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Stegeben med brun sovs
Kalveruller med hvidkålssalat
Nakkefilet i øl
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)