Grillet fisk: Havbars i pakke
Opskrift på grillet fisk - Havbars i pakke
1 havbars
Salt og peber
½ usprøjtet citron
1 skalotteløg
25 g smør
1 tsk. olivenolie
3 spsk. hvidvin
1 ranke dadeltomater
Prøv også: Grillet fisk - multe med spinat og sesambønner
Sådan laver du grillet fisk - Havbars i pakke
Læg den rensede fisk på et stykke smurt bagepapir.
Skær citronen i skiver.
Pil løget og skær det i skiver.
Læg halvdelen af citronskiverne og løgene i fiskens bug.
Drys salt og peber over fisken og læg resten af citronskiverne
oven på den.
Dryp med lidt olie, et par klatter smør og vin over fisken.
Læg dadeltomaterne ved.
Luk pakken og bag fisken i pakken i ovnen ved 200º i 25 min.
Servér med kartofler, hakket persille og evt. lidt smør.
Prøv også: Grillet svinekød i krydret sovs