Grillet kyllingebryst med pesto og melonsalat
(2 pers.)
25 min.
2 store kyllingebryststykker med skind, uden ben
2-3 spsk. grøn pesto (hjemmelavet el. købt færdig)
Salt og peber
600 g melon af forskellig type
Saften af ½ appelsin
1-2 spsk. soja
5 stilke citronmelisse
Tilbehør
Brød
Flæk kyllingebrysterne på langs og bank dem flade. Gnid dem med salt og peber og lidt olivenolie
Grill dem 4 min. på hver side og pensl dem med pesto, mens de er gloende varme. Mens de griller, skæres meloner i mindre stykker og blandes med soja rørt med appelsinsaft. Pyntes med citronmelisse. Serveres med brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler
Pasta med kylling og artiskokker
Kylling i karryrisotto