Hakkebøf med persillerodsragout og svampe
(2 pers.)
35 min.
400 g hakket oksekød
Salt og peber
4 persillerødder
250 g champignoner
3 spsk. olivenolie
2 skalotteløg, hakket
1 spsk. hvedemel
2 dl rødvin
3 dl suppe el. bouillon
1 dl hakket, bredbladet persille
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat
Skræl persillerødder og skær i grove stykker. Rens svampe og skær evt. i halve eller kvarte. Hak løget. Sauter løg, svampe og til sidst persillerødder i olien og drys med melet. Hæld vin ved og kog ind, hæld suppe ved og lad det jævne glat. Småkog, mens resten laves. Steg bøfferne, eventuelt, på jernpande i ca. 5 min. på hver side. Server med ragouten drysset med hakket persille og en grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kartoffelgratin med svampe og ost
Indbagte svampefarspakker med appelsinsovs
Hakkebøf med sellerimos og citronbønner
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)