Hønsesuppe
(4 pers.)
20 min.
7½ dl hønsebouillon
300 g kyllingebryst
1 porre
150 g gulerod
1 finthakket chili
1 tsk. majsstivelse
1 spsk. vand
50 g bønnespirer
Tilbehør
Brød
Skær kyllingebrystet i små tern, rens porren og skræl gulerødderne. Skær porren i ringe og gulerødderne i små tern. Kog bouillonen op med kylling, grønsager og chili og lad det koge i 5 min. Rør maizenamelet ud i vandet og rør jævningen i den kogende suppe. Lad suppen koge et par minutter, til den bliver klar. Tilsæt bønnespirerne og server med groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tomatsuppe med urter
Blomkålssuppe med rejer og pestosnitter
Krydret grønsagssuppe
Find endnu flere supper her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)