Opskrifter
Hotdog med jomfruhummer og citroncreme
Fredag, 2. august 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Giv den klassiske hotdog et luksuriøst twist med denne opskrift på hotdog med jomfruhummer og citroncreme.
45 min
4 personer
Hotdog med jomfruhummer og citroncreme:
300 g jomfruhummerhaler
½ usprøjtet citron
50 g mayonnaise
75 g græsk yoghurt 2 %
Salt og peber
½ agurk
1 spsk. eddike
1 spsk. vand
1 spsk. sukker
4 store grove pølsebrød
1 lille frillicesalat
1 håndfuld brøndkarse
1 håndfuld frisk dild
Fremgangsmåde:
- Køb friske jomfruhummerhaler, eller læg frosne til optøning i en sigte.
- Riv citronskallen fint.
- Rør mayonnaise, yoghurt, citronskal og 1 spsk. citronsaft sammen i en skål.
- Smag citroncremen til med salt og peber.
- Skær agurken i tynde skiver.
- Læg agurk, eddike, vand og sukker i en pose, og ryst den.
- Lad indholdet i posen trække i 30 minutter.
- Lun og flæk brødene.
- Fyld brødene med salat og jomfruhummer.
- Top dem med agurk, citroncreme og friske krydderurter.
- Servér.
Forretter & Tilbehør
Minihotdogs