Hvid konfekt-kage
Opskrift på hvid konfekt-kage
200 g mandler
100 g jødekager
1 spsk. fintrevet, usprøjtet limeskal
1 spsk. fintrevet, usprøjtet appelsinskal
100 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
60 g sukker
75 g usaltet smeltet smør
1 spsk. kanelsukker
Hak mandlerne groft, knus kagerne og bland med appelsin- og limeskallen. Smelt chokoladen over vandbad og pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Tilsæt først smørret i en tynd stråle, mens der piskes, og derefter den smeltede, afkølede chokolade. Vend mandlerne i chokoladeblandingen, kom den i en sandkageform beklædt med film og stil den på køl i mindst 4 timer. Vend konfektmassen ud på et spækbræt, skær den i skiver og drys med kanelsukker.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også: Chokolade-konfekt-kage
SØDE KAGEDÅSER
Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Limesnebolde
Karameltrekanter
Hindbærchokolade
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)