Opskrifter
Hvidkålssuppe med bacon
Torsdag, 6. november 2014af Henriette Pedersen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Henriette Pedersen, Frøstrup. Se Henriettes bedste opskrift på hvidkålssuppe med bacon her
Opskrift på hvidkålssuppe med bacon
(4 pers.)
250 g bacon
1 løg
olie
¼ hvidkålshoved
375 g kartofler
3 gulerødder
1¼ l vand
2 hønsebouillontern
2 tsk. salt
½ pose suppeurter
SE OGSÅ: Kartoffel-porre-suppe
Fremgangsmåde til hvidkålssuppe
Skær bacon og løg i tern, snit kålen, skær kartoflerne i tern og gulerødderne i skiver.
Svits bacon og løg i olien, tilsæt kålen og lad den svitse med i 2 min. Tilsæt kartofler, gulerødder, vand, bouillontern og salt og lad suppen koge i 20 min.
Tilsæt de frosne suppeurter, kog suppen op og servér med brød.
Flere skønne supper
Skønne supper