Opskrifter
Hvidløgssild som anbefalet af læserne
Tirsdag, 25. december 2012Opdateret 7. februaraf Redaktion
Dette er en opskrift, der blev indsendt til os fra R. Hansen i Juelsminde. Opskriften ligner dog en vi fik tilbage i 2001 fra Jane Nagy i Skibby. I sandhed en læserfavorit!

12 t
5 personer
Ingredienser til hvidløgssild
400 g marinerede sild
2 dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
3 fed hakkede hvidløg
1 lille, hakket skalotteløg eller løg
1 dl klippet dild
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
Tilbehør
Rugbrød og løgringe
Fremgangsmåde til sild med hvidløg
Hæld marinaden fra sildene, lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker. Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, hvidløg, løg, dild og citronsaft og smag den til med salt og peber. Vend sildene i dressingen og lad dem trække på køl i et døgn. Server med groft rugbrød og løgringe til.
Opskrift: R. Hansen / Jane Nagy