(4 pers.)
30 min. + 1 time i gryden
400 g lammebov
300 g flæsk
1 spsk. olie
400 g persillerod i tern
400 g gulerod i tern
1 l bouillon
1 løg i skiver
400 g fintsnittet hvidkål
400 g kartofler i tern
1½ tsk. merian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 bdt. persille
Skær lammekød og flæsk i tern og brun det i olien. Tilsæt persillerod, gulerod, løg, hvidkål, kartofler og merian og lad det svitse et par min.
Hæld bouillonen ved og lad det simre under låg i 40 min. og uden låg i 20 min., til kødet er mørt.
Smag til med salt og peber og server stuvningen drysset med hakket persille og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter....
Klik her, og få opskrifter på herlige gryderetter.