(4 pers.)
15 min. + 60 min. i ovnen
1 kalvecuvette (700 g)
Salt og peber
8 løg
2 dl fløde 9%
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. hakket, frisk timian
1 usprøjtet appelsin
Tilbehør
kartoffelbåde
Rids cuvetten, læg den i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Pil løgene, halver de store og kom dem i et ovnfast fad. Rør fløden med eddike, timian, saft og skal fra appelsinen, hæld den over løgene og bag dem i ovnen ved 225° i 15 min. Dæmp ovntemperaturen til 200°, sæt cuvetten ind til løgene og steg videre i 45 min. Skær cuvetten i tynde skiver og server med kartoffelbåde.
Madopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grillet svinekød i krydret sovs
Grossererens livret
Oksekød i brødlommer med grøn sovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)