Karamelliseret rødkål
Karamelliseret rødkål
(4-5 pers.)
Ca. 400 g snittet rødkål
2 rødløg
20 g smør
1 dl rødvin
2 spsk. lys sirup
2 spsk. balsamico
1 tsk. koncentreret bouillon
½ dl æblemos, evt. færdig fra glas
5 stødte allehåndefrø
½ tsk. salt
Groftkværnet peber
Pil og snit løgene. Svits kål og løg halvmørt i smørret ved jævn varme. Tilsæt de øvrige ting og lad det simre mørt på ca. ½ time. Smag til med salt og peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE KAGEDÅSER
Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Gammeldaws frikadeller med varm rødkålssalat
Honningsødet rødkålssalat
Surkål
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)