Kartoffel-porresuppe med peberrodscreme
(3 pers.)
25 min.
Det skal du bruge til kartoffel-porresuppe
500 g kartofler i tern
8 dl grønsagsbouillon
2 porrer
1 spsk. smør
Salt og peber
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk. flødeost
1 spsk. reven peberrod
Prøv også: Chili-kartoffel-porresuppe med havreflüte
Sådan laver du kartoffel-porresuppe
Kog kartoflerne møre i bouillon og purer blandingen gennem en grov sigte eller blend suppen. Skær porrerne i ringe og svits dem i smørret, til de er let gyldne. Kom porrerne i kartoffelsuppen og smag til med salt og peber. Rør cremefraichen med fl ødeost og den revne peberrod til en jævn og ensartet creme. Server suppen rygende varm, anrettet med en skefuld peberrodscreme i midten og en grovflute.
Opskrift: Kristina Miechels