Opskrifter
Kartoffelsuppe med fisk
Onsdag, 16. marts 2011Opskrift af Helle Brønnum Carlsen
Prøv denne skønne kartoffelsuppe, der serveres med lækker fisk på toppen og et godt stykke brød til.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/ec5d7b3ae1de4645841673b45fb9efd7.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskriften tager cirka 45 minutter og er til to personer.
45 min
2 personer
Ingredienser
1 porre
1 stang bladselleri
300 g kartofler
1 spsk. olivenolie
½ liter grønsagssuppe
1 dl piskefløde
200 g hvid, fast fisk som lyssej eller torsk
Lidt hvedemel
1 spsk. smør
Salt og peber
½ bundt persille
Tilbehør
Brød
Sådan gør du
- Snit alle urter i små stykker.
- Brun dem i olie og tag 1 dl fra til pynt.
- Hæld suppe på resten og kog i 15 min.
- Blend med fløde og smag til med salt og peber.
- Vend stykker af letsaltet fisk i melet og steg det sprødt i smør.
- Anret med stykker af fisk på den varme suppe, drys med de brunede urter og hakket persille.
- Server med brød til.