Kornotto med persille og svampe
Ingredienser til kornotto med persille og svampe
(2 pers.)
1 løg
2 fed hvidløg
300 g svampe
120 g perlebyg eller perlespelt
4 dl hønsesuppe
1 klat smør
½ bdt. bredbladet persille
100 g fine, frosne ærter
Tilbehør
Tomatsalat
Fremgangsmåde
Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i en gryde, kom svampene i og steg dem lysebrune. Tag svampene op, kom kornene i og tilsæt 1 dl suppe ad gangen, til kornene er mættet. Kogetiden er ca. 25 min. i alt. Skyl og hak persillen. Kom smør og persille i og vend svampene og ærterne i. Servér en tomatsalat til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Indisk linsesuppe
Pasta med ærter og bacon
Kender du kogebogen? Klik her...