Opskrifter

Kornotto med persille og svampe

Mandag, 11. februar 2013af Redaktion
Det behøver ikke at være kedeligt at lave mad for få penge. Server gerne retten med en lækker tomatsalat til

Ingredienser til kornotto med persille og svampe

(2 pers.)

1 løg
2 fed hvidløg
300 g svampe
120 g perlebyg eller perlespelt
4 dl hønsesuppe
1 klat smør
½ bdt. bredbladet persille
100 g fine, frosne ærter

Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde

Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i en gryde, kom svampene i og steg dem lysebrune. Tag svampene op, kom kornene i og tilsæt 1 dl suppe ad gangen, til kornene er mættet. Kogetiden er ca. 25 min. i alt. Skyl og hak persillen. Kom smør og persille i og vend svampene og ærterne i. Servér en tomatsalat til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Indisk linsesuppe
Pasta med ærter og bacon

Kender du kogebogen? Klik her...