Hakkebøf med sennepsstuvede rodfrugter
(3 pers.)
25 min.
500 g hakket oksekød
Salt og peber
1 spsk. smør
250 g rødbeder
200 g pastinak
150 g gulerod
2 spsk. smør
1 hakket løg
½ spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
Tilbehør
Persilledryssede kartofler
Form kødet til tre bøffer, krydr med salt og peber og steg dem i smørret ved middelhøj varme 6 min. på hver side. Smelt smørret i en gryde og sauter løget heri. Rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes. Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber. Skræl rodfrugterne og skær dem i tændstiks-tynde stave. Vend rodfrugterne i stuvningen, varm den godt igennem og server med persilledryssede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sprængt oksebryst med peberrodssovs
Kapersbøffer med rødbedesalat
Minutbøf
18 gode forslag til, hvordan du kan servere hakkebøffer til middag
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)