Koteletter chimichurri med kartoffelsufflé
(4 pers.)
Det skal du bruge til koteletter chimichurri med kartoffelsufflé
700 g kartofler
100 g gedeost
2 æg
Salt og peber
4 svinekoteletter
½ usprøjtet citron
1-2 chilier
1 lille bdt.
koriander
1 lille bdt. persille
2 fed hvidløg
2 tsk. vineddike
4 spsk. olivenolie
Prøv også: Klassiske koteletter i fad
Sådan laver du koteletter chimichurri med kartoffelsufflé
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre.
Mos dem groft med en gaffel.
Rør dem sammen med blød gedeost, æg, salt og peber og kom massen i 4 smurte souffléforme.
Sæt dem i ovnen ved 180º i 25 min.
Drys koteletterne med salt og peber og steg dem ca. 6 min. på hver side.
Kom revet citronskal og -saft i en blender sammen med renset chili, koriander, persille, pillet hvidløg, eddike og olie.
Blend til en syrlig og kraftig chimichurri (latinamerikansk pesto).
Servér koteletterne med chimichurri, halve tomater og de varme souffléer.