Opskrifter

Koteletter i fad med bønner

Fredag, 20. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
God hverdagsmad - koteletter i fad med grønne bønner, kogte kartofler og hakket persille

Opskrift på koteletter i fad med bønner

(4 pers.)

4 svinekoteletter
Olie til stegning
Salt og peber
500 g grønne bønner
2 finthakkede løg
2 peberfrugter
3 stilke blegselleri
2 tsk. paprika
3 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
1 ds. tomatpuré
50 g revet emmentaler

Sådan laver du koteletter i fad

Brun koteletterne i olien og krydr dem med salt og peber. Nip bønnerne, læg dem i bunden af et ildfast fad med koteletterne over. Hak løg, peberfrugter og blegselleri og svits dem på panden. Tilsæt paprika, bouillon, fløde og tomatpuré. Kog saucen godt igennem og smag den til med salt. Hæld saucen over koteletterne, drys med ost og steg retten færdig i ovnen ved 200° i 20 min.