Koteletter med paprikasauce og lun salat
Ingredienser til koteletter med paprikasauce og lun salat
(4 pers.)
1 rød + 1 grøn
peberfrugt
2 spsk.
olivenolie
400 g optøede majs
2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 bdt. persille
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
4 koteletter
1-2 spsk. smør
el. olie
Paprikasauce:
4 dl mælk
1 spsk. majs
stivelse
1-2 spsk. paprika
Salt
2-3 tsk. balsamico
Tilbehør:
Kogte ris
Alternativ til koteletter med paprikasauce og lun salat: Schnitzler med østrigsk kartoffelsalat
Fremgangsmåde
Skær peberfrugterne i små tern og svits dem i olien 4-5 min. i en stor gryde. Tilsæt majs og lad dem stege med et par min. Skær forårsløgene i små stykker, hak hvidløget fint, hak persillen og vend det hele med grøntsagerne. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Brun koteletterne på begge sider i smør eller olie. Krydr med salt og peber, skru ned for varmen og lad koteletterne stege i endnu 2-3 min. på hver side. Læg dem på en tallerken og hold dem varme. Rør mælken med majsstivelse og lad den koge op på panden under omrøring. Smag til med paprika, salt og balsamico. Servér koteletterne med lun majssalat, paprikasauce og ris.