Koteletter med selleri og yoghurt
(2 pers.)
30 min.
2 svinekoteletter
1 lille selleriknold
1 dl tyk yoghurt
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. hakket persille
300 g grønne bønner
Citronsaft, olie, salt og peber
Tilbehør:
Kogte kartofler
Skræl sellerien og skær den i helt tynde strimler (evt. på et køkkenjern). Giv dem straks et opkog i 30 sek. i saltet vand. Dræn dem og vend dem i yohgurt rørt med mayonnaise, sennep og hakket persille. Kog bønner i letsaltet vand i 6 min. og vend i citronsaft, salt, peber og olivenolie. Steg koteletterne på grillpande ca. 6 min. på hver side og server med sellerien og bønnerne. Server også kogte kartofler til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kyllingegryde
Mexicanergryde med polenta