Opskrifter
Krydrede kapersbøffer med rødbedesalat og kartofler
Tirsdag, 7. februar 2012Opdateret 28. februaraf Kristina Marckmann
Opgrader din hakkebøf med denne version, hvor de salte kapers er blandet ind i farsen til bøfferne og serveres med en lækker rødbedesalat.

20 min
3 personer
Kapersbøf
450 g hakket oksekød
3 spsk. hakket kapers
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
Rødbedesalat
2 æbler
200 g rødbede
1 spsk. revet peberrod
1 stilk bladselleri
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
Salt og peber
1 spsk. hasselnøddeflager
Tilbehør
Råstegte kartofler
Fremgangsmåde
- Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer.
- Krydr bøfferne med salt og peber, steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
- Skræl rødbeden og riv den på den fine side af et rivejern.
- Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver.
- Bland æble og bladselleri med rødbede og peberrod.
- Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
- Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og server med råstegte kartofler.

Hovedretter
Krebinet a la Lindstrøm med kapers, løg og rodfrugtfritter

Hovedretter
Fiskefilét med kapersbacon sovs, bønner og selleri