Opskrifter

Krydrede kapersbøffer med rødbedesalat og kartofler

Tirsdag, 7. februar 2012Opdateret 28. februaraf Kristina Marckmann
Opgrader din hakkebøf med denne version, hvor de salte kapers er blandet ind i farsen til bøfferne og serveres med en lækker rødbedesalat.
20 min
3 personer
Kapersbøf
450 g hakket oksekød
3 spsk. hakket kapers
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
Rødbedesalat
2 æbler
200 g rødbede
1 spsk. revet peberrod
1 stilk bladselleri
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sirup
1 spsk. koldpresset rapsolie
Salt og peber
1 spsk. hasselnøddeflager
Tilbehør
Råstegte kartofler

Fremgangsmåde

  1. Bland oksekødet med kapers og form det til 3 hakkebøffer.
  2. Krydr bøfferne med salt og peber, steg dem i smørret på panden i 4 min. på hver side.
  3. Skræl rødbeden og riv den på den fine side af et rivejern.
  4. Riv æblerne groft og skær bladsellerien i skiver.
  5. Bland æble og bladselleri med rødbede og peberrod.
  6. Pisk æbleeddike, sirup, olie, salt og peber sammen.
  7. Hæld dressingen over salaten, drys med hasselnøddeflager og server med råstegte kartofler.