Krydret kyllingefad
(4 pers.)
15 min. + 1½ time i ovnen
4 kyllingelår med både over- og underlår
1 spsk. olivenolie
2 røde peberfrugter uden kerner og skåret i stænger
1 middelstærk, rød chili uden kerner og skåret i små tern
2 dl rødvin
½ flaske tomatpasata (færdig tomatsovs)
1 dl sorte oliven
Hakket, bredbladet persille
Tilbehør
Kogt ris, tzatziki og salat
Gnid kyllingen med olie, salt og peber, læg stykkerne i en bradepande og brun dem i ovnen ved 220° i 10 min. Istandgør imens grønsagerne og sauter dem i en gryde i lidt olie. Kom vin og tomatsovs ved og hæld det hele over kyllingestykkerne. Læg alufolie over og stil i ovnen ved 160° i 1-11/2 time. Vend oliven i sovsen og server med ris og tilbehør.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere retter her...
Grydestegt kylling med ris og grønsagsfyld
Krydret kylling
Bagt, krydret hamburgerryg med tomat-risfad
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)