(4 pers.)
25 min.
4 kyllingefileter
3 spsk. mel
Salt
1 spsk. sød evt. letrøget paprika
Lidt chilipulver
2 spsk. olivenolie
Kryddersmør
100 g smør
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. friskrevet muskatnød
Revet skal og saft af ½ usprøjtet citron
Tilbehør
Blandede sprøde salatblade, spinatblade og bredbladet persille samt flute
Rør ingredienserne til smørret sammen og stil det koldt. Bank fileterne flade og vend dem i mel, salt, paprika og chili og steg dem gyldne i olie. Server med sprøde salatblade med citronsaft og flute til, og læg en skive kryddersmør ved kyllingebøfferne.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Klik her, hvis du vil prøve flere hurtige retter...
Mere med kylling...
Kyllingecurry med spinat
Citronkylling med fuldkornsnudler
Kylling med sesambagte jordskokker