Kyllingedeller med sprød rødkålssalat
Ingredienser til kyllingedeller med sprød rødkålssalat
(3 pers.)
450 g hakket kyllingekød
50 g bacon
1 dl havregryn
1 æg
1 dl mælk
1 revet løg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. allehånde
450 g rødkål
50 g mandler
1 usprøjtet appelsin
2 dl græsk yoghurt
50 g tørrede gojibær
Fremgangsmåde til kyllingedeller med sprød rødkålssalat
Skær baconen i små tern. Rør kødet med bacon, havregryn, æg, mælk, løg, salt, peber og allehånde til en lind fars. Form frikadeller af farsen og steg dem i lidt smør eller olie, ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Snit rødkålen i strimler og hak mandlerne groft. Riv appelsinskallen fint og rør den i yoghurten sammen med appelsinsaften. Bland rødkål, mandler og gojibær og vend det i yoghurten. Servér dellerne med rødkålssalaten.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grønkålssalat med and
Kylling i form med spinatsauce
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)