Opskrifter
Kyllingefrikassé med asparges og gulerødder
Torsdag, 2. maj 2013Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
Denne opskrift på kyllingefrikassé er rigtig forårsmad, der tryller solskin frem på selv den kedeligste gråvejrsdag.

55 min
Kyllingefrikassé
800 g kyllingeover- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
1 dl fløde
Salt og peber
Citronsaft
Fremgangsmåde
- Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret.
- Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 15 min.
- Halvér kartoflerne og skær gulerødderne i mundrette stykker.
- Tilsæt kartofler og gulerødder og lad retten simre i yderligere 20 min.
- Skær forårsløg og asparges i mundrette stykker, tilsæt dem til kyllingen og de andre grøntsager og giv retten yderligere 3 min.
- Tilsæt fløden, smag til med lidt citronsaft, salt og peber og server med et godt stykke brød.

Hovedretter
Kalvefrikassé

Hovedretter
Fransk kyllingefrikassé