Opskrifter
Kyllingegryde
Søndag, 21. december 2008af Redaktion
(2 pers.)30 min.4 kyllingefileter3 skalotteløg i kvarter1 gulerod i skiver8 vaskede faste kartofler i kvarter el. halve5 dl kyllingebouillon2 dl
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/9f8ea8d5503041e9bc039411b4f56e6e.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
30 min.
4 kyllingefileter
3 skalotteløg i kvarter
1 gulerod i skiver
8 vaskede faste kartofler i kvarter el. halve
5 dl kyllingebouillon
2 dl frosne fine ærter
2 kviste estragon
2-3 spsk. cremefraiche
Tilbehør:
Brød
Kom kylling, skalotter, gulerod og kartofler i en gryde med bouillon og kog med låg i 15 min. Tilsæt så ærter og estragon og smag til. Lige før servering røres lidt cremefraiche i, og man kan servere mere ved bordet. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere med kylling?
Kyllingedeller med varm rødbedesalat
Kylling svampefrikassé