Kyllingedeller med varm rødkålssalat
Sådan laver du kyllingedeller og rødkålssalat
(3 pers.)
25 min.
Ingredienser:
450 g hakket kyllingekød
1 dl havregryn
1 æg
2 dl mælk
1 revet løg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. allehånde
450 g rødkål
50 g mandler
50 g soltørrede tranebær
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico-eddike
1 spsk. rørsukker
Prøv også: Sprødstegt andebryst med rødkålssalat
Rør kødet med havregryn, æg, mælk, løg, salt, peber og allehånde til en lind fars. Form frikadeller af farsen og steg dem i lidt smør eller olie ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Snit rødkålen i strimler og hak mandlerne groft. Bland rødkål, mandler og tranebær og sauter blandingen i olien i 5 min. Tilsæt balsamico og sukker og lad det sautere videre, til sukkeret er opløst. Server dellerne med rødkålssalaten og råstegte kartofler.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Ribbensteg med skysovs og agurkesalat
Juleskinke med ingefærglasering