Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw
(3-4 pers.)
6 skiver bacon
1 pakke kyllingeinderfilet
½ tsk. salt
1 tsk. paprika
Kartoffelsellerimos
600 g bagekartofler
400 g rodselleri
Vand, salt
2½ dl kogende mælk
20 g smør
Hakket persille
Hvidkålsslaw
8 skiver syltet rødbede
200 g snittet hvidkål
1½ dl fast, græsk yoghurt
Skræl kartofler og selleri, skær dem i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, mos begge dele. Rør mosen med kogende mælk og smør og smag til med salt.
Skær bacon og kyllingefilet i strimler og rist det på panden ved jævn varme 8-10 min., til kyllingen er gennemstegt.
Skær rødbedeskiverne i strimler. Bland kål, rødbeder og yoghurt.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Oksetykkam i gryde med grønt
Rosa kartoffelsuppe
Brændende kærlighed (link fjernet)
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)