Kyllingerisotto med jordskokker
Ingredienser til kyllingerisotto med jordskokker
(3 pers.)
300 g jordskokker
Lidt citronsaft
2 kyllingefiléter
2 spsk. olivenolie
1 hakket skalotteløg
150 g risottoris
1 dl vand
6 dl hønsebouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber
2 spsk. persille
2 spsk. hasselnødder
Fremgangsmåde
Vask jordskokkerne, skær dem i tynde skiver og læg dem i vand tilsæt citron. Skær kyllingefiléterne i små strimler og svits dem let i olien. Tilsæt løg og ris og lad dem svitse med, uden de tager farve. Tilsæt vand og de afdryppede jordskokker og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber. Servér risottoen drysset med hakket persille og hasselnødder sammen med et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling vindaloo
Kyllingesuppe med sesambrød
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)