Kyllingesalat med karse
(2 pers., let hovedret)
20 min.
2 stykker stegt kyllingebryst
2 hjertesalat-hoveder
1 dl rucolasalat
1 moden avocado
Saften af ½ citron
4 skiver parmaskinke
Dressing
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
½ dl cremefraiche
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ bakke karse
Tilbehør
Flutes
Steg skinken i ovnen så skiverne bliver helt sprøde. Hvis ikke kyllingen er stegt, steges den også her. Skyl salaterne og dup dem tørre. Anret på et fad og læg både af avocado dryppet med citron over. Skær kyllingen i store stykker og læg over og hæld dressing over i striber. Top med sprøde stykker skinke og drys med karse. Giv flutes til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find andre hovedretter med kylling her...
Kylling med fennikel og gulerod
Kyllingebryst med spinat og tomat
Grillet kyllingebryst med pesto og melonsalat