(4 pers.)
10 + 20 min.i ovnen
275 g risblanding med vilde ris
1 løg, pillet og hakket
1 fed hvidløg, pillet og hakket
1 rød peberfrugt, renset og i små tern
1 spsk. olie
2 spsk. paprika
200 g blandede svampe (evt. frost, der ofte rummer flere gode svampe end bare champignoner)
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ dl hønsebouillon
400 g kyllingefilet
2 spsk. hakket, frisk persille
1 dl cremefraiche 18%
Kog ris i saltet vand efter anvisning på posen. Steg løg, hvidløg og peber i olie i 3 min. i en dyb pande. Rør svampe og paprika i, tilsæt tomater og bring i kog og lad det simre i 10 min. Tilsæt så stykker af kyllingebryst og lad det simre i 7 min. Smag til og drys med persille og cremefraiche, der også serveres til som kold sovs.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
BYG DIT EGET KAGEHUS
Byg dit eget kagehus med bagemåtten fra Silikomart. Non-stick overfladen gør det unødvendigt at bruge fedtstof eller mel. Måtten kan købes i Familie Journals Shop for 349 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Svineslag i stegeso med cider
Kalkunfrikadeller med varm rødkålssalat
Safrankylling med kardemommeblommer
Få tjek på al julemaden her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)