Kyllingewraps med perlebygsalat
(2 pers.)
20 min.
100 g perlebyg
1 l vand
1 tsk. salt
½ agurk
1 lille rødløg
1 gul peberfrugt
2 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
½ dl hakket persille
4 tortilla el. fladbrød
1 spsk. sennep
200 g kogt el. stegt kylling
150 g emmentaler i tynde skiver
1 snackpeber
2 tomater
Kog perlebyggen i letsaltet vand i 10 min. og lad den dryppe godt af. Halver agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurk, løg og peberfrugter i små tern og bland dem i perlebyggen sammen med olie, balsamico og persille. Smør tortillaerne med sennep og læg kyllingekødet og osten på. Skær peberfrugten i tynde strimler og tomaterne i skiver. Fordel tomat og peberfrugt over tortillaerne og rul dem stramt sammen. Server rullerne kolde eller lun dem let på en tør pande ved jævn varme i 5 min.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingespyd
Kylling i kokos
Kylling med bygkornsragout
Find ideér til aftensmaden på de travle dage her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)