(4 pers.)
4 kyllingebrystfileter
8 rosmarinstilke
8 skiver bacon
8 små træspyd
Olivenolie
2 citroner
Persillepesto
1 lille bundt kruspersille
1 fed hvidløg
Salt og peber
30 g hasselnødder
Lidt olivenolie
Læg spydene i koldt vand og tænd op i grillen. Drys kyllingefileterne med salt og peber. Skær fileterne i to stykker på langs. Læg en kvist rosmarin på hver og vikl bacon om. Stik spydene igennem 3 gange på hvert stykke kød og pensl med olivenolie. Steg på grillen med jævne rundvendinger i 12 min. med medium afstand til kullene. Læg halve citroner på grillen med skærefladen nedad. Blend persille, hvidløg, salt og peber med hasselnødder og så meget olivenolie, at det er en tyk grød. Smør dette på de nystegte spyd og server med citron.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMART DEKORATIONSPEN
Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lammekotelet med hummus
Marinerede peberfrugter med kylling på pind
Auberginer med rød peber
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)